Afblijven: de première in foto’s

Je kunt het best een miraculeuze wending noemen dat ‘Afblijven’, de eerste productie van Homemade Productions, alsnog in première kon gaan zondagmiddag. De voorstelling van Dick van den Heuvel (regie en bewerking) en Jeroen Sleyfer (muziek) kende immers een turbulente try-out periode waarbij twee acteurs geblesseerd geraakten en zodoende vervangen moesten worden. De musical gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee kon alsnog in première gaan en dat in aanwezigheid van de geblesseerde castleden die achteraf ook nog in de bloemetjes gezet werden. Onze review kon je al lezen, vandaag brengen we je enkele beelden van de feestelijke voorstelling.

Door Robin Peeters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s